De laadoplossingen van Belsol Group

Een laadoplossing is meer dan een simpele wandlader laten installeren

Nee het gaat veel verder dan dat. Om wat voor laadinstallatie gaat het? Een laadpaal, wandlader, of misschien zelf een snellaadpaal? Sluit deze naadloos aan op je meterkast of moet de laadpaalinstallateur nog aanpassingen verrichten? Zo zijn er nog vele vragen die komen kijken bij het zoeken naar laadoplossingen. Met het bezitten van een elektrisch voertuig wil je natuurlijk niet tegen obstakels lopen. Daar komt Belsol Group je bij helpen. Middels onze opgeleide en ervaren werknemers nemen we je door het gehele proces. Zo houden we je volledig op de hoogte en proberen we iedere vraag te beantwoorden.

Na afloop nog vragen die zijn blijven plakken? Stel ze ons gerust!

Persoonlijk en servicegerichte laadoplossingen

Wij willen je zo goed mogelijk op pad helpen. En dat doen we door gezamenlijk een plan op te stellen, die volledig aansluit op jouw vraag betreffende laadoplossingen;

  • Wil je thuis een laadpaal of is het voor je bedrijf?
  • Wat voor lader mag het worden?
  • Een laadpaal of toch een wandlader?
  • Waar wil je de lader laten plaatsen?

Vervolgens wordt er gekeken of de lader past op jouw meterkast. Sluit deze naadloos aan, of moeten er aanpassingen gemaakt worden? Natuurlijk hoef jij je hier helemaal geen zorgen om te maken. Mocht er iets aangepast moeten worden, kaarten we dit aan en verricht onze ervaren installateurs van de laadpalen de benodigde werkzaamheden.

Ook moet in acht genomen worden hoeveel auto’s er opgeladen moeten worden. Hoeveel kilowattuur wil je uit de lader laten komen? Zijn er nog andere vragen die je te binnen schieten? Brand los! Samen komen we tot een passende laadoplossing die past op jouw situatie.

Installatie en onderhoud

Nu je volledig op de hoogte bent van alle dingen die spelen en wat voor laadoplossingen je zou willen toepassen, is het tijd voor het installatieproces. Het installatieproces van de laadoplossing op maat, gaat eenvoudig en snel! Onze installateurs van de laadpalen zorgen dat de (eventuele) aanpassingen op de meterkast worden gedaan, bijvoorbeeld een aardlekautomaat of een nieuwe groep. Vervolgens wordt de laadoplossing geïnstalleerd op de afgesproken locatie. Zo kun jij met een gerust hart jouw elektrisch voertuig voorzien van een laadoplossing op maat en nog vele kilometers maken.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.