Business-to-Business zonnepanelen
Zonnepanelen laten plaatsen voor jouw bedrijf

We zien het steeds vaker gebeuren dat zowel particulieren als bedrijven ervoor kiezen om zonnepanelen te laten plaatsen. Dat is ook een verstandige en toekomstbestendige keuze om te maken! Met de stijgende energieprijzen is het al gauw een goed idee om te investeren in zonnepanelen. Daarnaast wekt jouw bedrijf straks een deel van de energie op, wat voor teruglevering van energie zorgt. Zo zorgen zonnepanelen voor besparing.

Daarnaast laat het blijken dat jouw bedrijf een groen initiatief toont! De energie die wordt opgewekt door onze zonnepanelen is volledig groen, wat bijdraagt aan een betere toekomst.
De installatie en montage van de zonnepanelen wordt volledig uit handen genomen en wordt gedaan door onze kundige installateurs.

Installatieprocedure zonnepanelen

Allereerst kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfspand. Hoeveel zonnepanelen passen er op het dak? Moeten er aanpassingen gedaan worden aan de meterkast? Is het een plat of schuin dak?

Hoeveel zonnepanelen er maximaal geplaatst kunnen worden op jouw bedrijfspand wordt gemakkelijk en snel berekend, en de resultaten hiervan zullen wij dan ook samen bespreken. Ook als er aanpassingen aangebracht moeten worden aan de meterkast van jouw bedrijf nemen wij dit volledig voor je uit handen.

Heeft jouw bedrijf een plat dat? Geen probleem. Onze installateurs zorgen dat de zonnepanelen op een frame worden geplaatst. Zo staan ze op de beste hoek om de ideale oplevering te verkrijgen. De perfecte hoek laat namelijk wat wind onder de zonnepanelen door gaan, om ze goed gekoeld te houden.

Ontzorging van het installatie proces

Wij zorgen voor de volledige ontzorging van de montage, installatie en plaatsing van zonnepanelen voor jouw bedrijf. Bij vragen en opmerkingen kun je natuurlijk altijd bij ons terecht, zowel voor als na plaatsing van de zonnepanelen.

BESPAAR ENERGIEKOSTEN
Geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen?

Neem contact met ons op om een offerteaanvraag of afspraak te maken. Of het nou gaat om een hoog, laag, schuin of plat dak, wij garanderen dat de zonnepanelen perfect op jouw bedrijfspand staan geplaatst.

Zo kan jouw bedrijf straks zorgeloos genieten van eigen opgewekte groene zonnestroom, evenals besparen op de toekomstige energierekening!

Offerte aanvragen