Je eigen stroom opwekken
Je eigen stroom opwekken met zonnepanelen

Met de stijgende energieprijzen zien wij het steeds vaker terugkomen dat mensen zonnepanelen in gebruik willen nemen. Niet gek, natuurlijk. Op den duur brengt het in gebruik nemen van de panelen vele voordelen met zich mee. Helemaal met de recent gestegen energieprijzen is het een groot genot wanneer je jouw energierekening juist lager ziet worden. En daar hoef jij helemaal niks voor te doen!

Zelfs het plaatsen van het apparatuur wordt uit handen genomen. Wij zorgen ervoor dat de aansluiting en de montage zorgeloos gebeurt.

Zo gaat de installatie in zijn werking:

Je neemt contact op met ons en wij zullen je meenemen door het installatieproces. Dit gaat gemakkelijk en snel, dus wees gerust. Allereerst gaan we in gesprek en zullen we je adviseren over hoeveel panelen er bij jou op je dak kunnen worden geplaatst.

Mocht je een plat dak hebben, geen probleem! Wij plaatsen de panelen op een frame, wat voor de ideale oplevering gaat zorgen. Indien er aanpassingen nodig zijn voor je meterkast, zorgen onze installateurs ervoor dat deze gedaan worden.

Wat zijn dan voordelen van het laten plaatsen van zonnepanelen?

Je overweegt zonnepanelen te laten plaatsen, wat een stap in de goede (groene) richting is! De energie die jij straks opwekt is volledig groen. Dat betekent dat jij bijdraagt aan een betere toekomst. Daarnaast zorg jij er persoonlijk voor dat jouw energierekening wordt verlaagd.

Om ervoor te zorgen dat de panelen de ideale oplevering hebben, plaatsen wij ze op een frame. Hierdoor blijven ze goed gekoeld door de wind die onder de panelen blaast, en blijf jij besparen op je energierekening.

BESPAAR ENERGIEKOSTEN
Interesse in het laten plaatsen van zonnepanelen?

Neem contact met ons op. Wij ontzorgen je van de installatie en montage, bekijken de mogelijkheid voor het aantal panelen dat op jouw dak past en houden jou op de hoogte met alle benodigde informatie.

Mochten er aanpassingen aangebracht moeten worden aan jouw meterkast vóór het plaatsen van de zonnepanelen? Ook daar hoef jij je geen druk over te maken.

Offerte aanvragen

    Wij hebben onder andere zonnepanelen geplaatst in de volgende regio's:

    Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge, Aalst, Mechelen, Sint-Niklaas, Hasselt, Kortrijk, Oostende, Genk, Roeselare, Beringen, Dendermonde, Turnhout, Volvoorde, Deinze, Lokeren, Halle, Geel, Sint-Truiden, Ninove, Waregem, Lier, Tienen, Ieper, Lommel, Geraardsbergen, Bilzen, Oudenaarde, Tongeren, Aarschot.