Asbestverwijdering
Dakwerken en asbestverwijdering
Asbestverwijdering

Zou je graag zonnepanelen willen nemen, maar ben je bang dat dit niet mogelijk is in verband met mogelijk asbest in je woning?

Met grote regelmaat komen wij mensen tegen die graag zonnepanelen willen plaatsen, maar onzeker zijn omdat ze niet weten of zij asbest in het dak hebben zitten. Door een professioneel bedrijf te laten onderzoeken waar het asbest in de woning of het gebouw zit, kunnen vervolgens veilige maatregelen genomen worden om de asbest te verwijderen. Hierna kun je met een gerust hart jouw zonnepanelen laten plaatsen. En daar kan Belsol jou bij helpen!

Asbestverwijdering
Inspectie door Belsol

Het is altijd verstandig om jouw dak grondig te laten inspecteren door een dakwerker, voordat je zonnepanelen laat plaatsen. Dakwerkers van Belsol controleren het dak (de dakpannen, -goten, nokvorst en evt. de schoorsteen) op mogelijke gebreken, zwaktes en asbest. Zo voorkom je dat installateurs tegen fikse vertragingen aanlopen tijdens het installeren van de zonnepanelen.

Wat gebeurt er als er asbest in aangetroffen in het dak? We gaan zorgvuldig -en vooral- veilig te werk. Met ademhalingsbescherming gaan wij jouw dak op en inventariseren de hoeveelheid aangetroffen asbest. Vervolgens verwijderen wij het volgens de streng gezette regels omtrent asbestverwijdering. Denk hierbij aan het luchtdicht verpakken. Als laatste voeren wij een laatste controle uit. Zo blijft jouw huis asbestvrij!

Installatie door Belsol

Is jouw dak volledig geïnspecteerd en zijn wij niets tegen gekomen? Dan is het tijd om de zonnepanelen te installeren! Komen wij gebreken of zwaktes tegen, dan bespreken wij met u wat nodig en mogelijk voordat wij de zonnepanelen kunnen plaatsen.

BESPAAR ENERGIEKOSTEN
Meer informatie omtrent asbestverwijdering?

Neem contact met ons op. Wij ontzorgen je van alle asbestverwijdering, bekijken de mogelijkheden voor het installeren van zonnepanelen en houden je op de hoogte met alle benodigde informatie.

Mochten er aanpassingen aangebracht moeten worden door het verwijderen van asbest? Ook daar hoef jij je niet druk over te maken.

Offerte aanvragen