Dakwerken

Een goed onderhouden dak is essentieel voor het beschermen van jouw huis of bedrijfsgebouw tegen de elementen.

Of je nu te maken hebt met een kleine reparatie, een complete renovatie of de installatie van een nieuw dak, Belsol Group staat voor je klaar als jouw betrouwbare partner voor alle dakwerken. Met onze uitgebreide expertise bieden we professionele oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

zonnepanelen tongeren
Inspectie & onderhoud

Het regelmatig laten inspecteren en onderhouden van je dak kan toekomstige problemen voorkomen en de levensduur van je dak aanzienlijk verlengen.

Onze deskundige dakwerkers voeren een grondige inspectie uit om eventuele gebreken of zwakke plekken te identificeren. We adviseren je over de nodige onderhoudswerkzaamheden om je dak in topconditie te houden.

Dakisolatie

Goede dakisolatie is cruciaal voor het comfort in jouw woning en het verlagen van de energiekosten. We bieden geavanceerde isolatieoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften, zodat je kunt genieten van een warmer huis in de winter en een koeler huis in de zomer.

Installatie van dakkappelen

Laat meer natuurlijk licht en extra ruimte in je woning of bedrijfsgebouw stromen met de installatie van een dakkapel. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de optimale keuzes voor jouw situatie en garanderen een vakkundige plaatsing die de structurele integriteit van je dak respecteert.

Een dakkapel biedt niet alleen meer licht en lucht, maar creëert ook extra leefruimte en verhoogt de waarde van je pand. We begeleiden je van ontwerp tot realisatie, met aandacht voor jouw specifieke wensen en de architectuur van je gebouw.

Plaatsing van zonnepanelen

Met de groeiende focus op duurzame energie, zijn zonnepanelen een slimme toevoeging aan je dak. Belsol Group verzorgt het volledige traject van plaatsing van zonnepanelen, inclusief een voorafgaande dakinspectie om te verzekeren dat je dak geschikt is. Mochten er gebreken zijn of is er nood aan versterking, dan bieden we de nodige oplossingen om je dak klaar te maken voor de installatie.

BESPAAR ENERGIEKOSTEN
Meer informatie omtrent dakwerken?

Neem contact met ons op. Wij ontzorgen je van alle dakwerken, bekijken de mogelijkheden voor het installeren van zonnepanelen en houden je op de hoogte met alle benodigde informatie.

Mochten er aanpassingen aangebracht moeten worden door het verwijderen van asbest? Ook daar hoef jij je niet druk over te maken.

Offerte aanvragen