Belinus
belinus
Design en kwaliteit
Belgische producent van Ultra Black Glas-Glas zonnepanelen
TROTSE PARTNER BELINUS

Wist je dat wij van Belsol exclusief partner zijn van Belinus? Belinus is sinds 2015 gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve dubbelglas zonnepanelen en hoogwaardige energie-opslag batterijen voor thuis.

Dylan Samson
Zaakvoerder Belsol Group
KWALITEIT STAAT VOOROP

Alle cellen en zonnepanelen van Belinus ondergaan een zeer grondige en strenge kwaliteitscontrole. Om de kwaliteit van de zonnepanelen te garanderen wordt de productie van de bestellingen 24 uur per dag, 7 dagen per week, gevolgd.

Afgewerkte producten worden voor verzending geïnspecteerd middels een monster te nemen uit de batch. Naast visuele inspecties vindt er ook inspectie plaats via EL-imaging, I-V meting en een BOM (Bill of Materials) controle.

belinus
belinus
Belinus All-in-one garantie
Maar liefst 35 jaar garantie op Glas-Glas zonnepanelen en 30 jaar op Glas-Foil zonnepanelen
DE MEEST UITGEBREIDE GARANTIE
In de zonne energie branche

Met de garantie mogelijkheden weten wij dat we het meest uitgebreide garantie pakket aanbieden van de gehele zonne-energie branche. Belinus durft een all-in-one garantie te geven van maar liefst 35 jaar op Glas-Glas zonnepanelen en 30 jaar op Glas-Foil zonnepanelen.

Deze service bieden zij omdat ieder onderdeel van de zonnepanelen van Belinus met grote zorgvuldigheid is ontworpen, de zonnepanelen grondig zijn getest op betrouwbaarheid en ze vervolgens een strenge kwaliteitscontrole ondergaan.

GA VOOR ZEKERHEID
Ook gebruik maken van Belinus producten?

Neem dan contact met ons op. Wij ontzorgen je van de installatie en montage van de zonnepanelen, bekijken de mogelijkheid voor het aantal zonnepanelen dat op jouw dak past en houden jou op de hoogte met alle benodigde informatie.

Mochten er aanpassingen aangebracht moeten worden aan jouw meterkast vóór het plaatsen van de zonnepanelen? Ook daar hoef jij je geen druk over te maken.

Offerte aanvragen