Huawei thuisbatterij

Met een Huawei thuisbatterij kan je opgewekte energie opslaan voor later gebruik. Dit bedraagt vooral opgewekte energie middels zonnepanelen. De zonnepanelen wekken de energie op, en deze energie wordt vervolgens opgeslagen in de Huawei thuisbatterij. Mocht het dan een keer flink bewolkt zijn of bijvoorbeeld ‘s nachts, zorgt deze batterij ervoor dat je niet – of minder van het energienet hoeft af te nemen om die momenten door te komen. Dat scheelt uiteindelijk veel in de kosten!

Al met al is het dus een verstandige keuze om een Huawei thuisbatterij te nemen. De aanschaf van een Huawei thuisbatterij (en alles daaromtrent) kan wat schrikbarend zijn, vooral als je je geld in een andere grote investering zou willen steken. Lees daarom meer over de Premie thuisbatterij die geldt voor Vlaams Brabant tot 1 april 2023!

Drie voor allen, allen voor één

Er zijn op het moment 3 modellen van de Huawei thuisbatterij. Dit zijn thuisbatterijen met een opslagcapaciteit van 5, 10, en 15kWh respectievelijk. En deze opslagcapaciteit is modulair, wat betekent dat deze op een later moment nog aan te passen is. Zowel uitbreiden als verminderen van de opslagcapaciteit is dus mogelijk. Dat maakt de Huawei thuisbatterij voor ieder huishouden geschikt.

Daarnaast bevat de thuisbatterij dezelfde aansluiting als andere Huawei producten omtrent het PV-systeem. Dat maakt de Huawei thuisbatterij ook erg gemakkelijk om te installeren – mocht je in bezit zijn van meerdere Huawei PV-systeem producten.

Vertel mij meer over thuisbatterijen en waar ik op moet letten bij de aanschaf!

Een stap vooruit, een aantal stappen terug

Een thuisbatterij is een aantal stappen verder in het proces van de verduurzaming van jouw huis. Om energie op te slaan, moet deze alvorens worden opgewekt! Daar komen zonnepanelen bij kijken. Deze wekken de energie voor je op. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent zonnepanelen?

Interesse in het verduurzamen van je huis, maar woon je in een huis dat gebouwd is voor 1994? Dan kan het zo zijn dat er asbest in het dak zit. Dat is niet gunstig voor zowel het laten plaatsen van zonnepanelen als voor je gezondheid!

Ik wil graag een asbest-loos dak hebben waar ik zonnepanelen op kan laten plaatsen!

Om alle andere mogelijkheden te bespreken kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.