Dakherstelling
Gerichte dakherstelling
Gerichte dakherstelling

Problemen aan het dak zijn niet fijn, en deze wil je dan ook graag overlaten aan iemand die de benodigde uitrusting en ervaring heeft. Het bedraagt risico’s en zijn lastig zelf op te lossen. Of het gaat om een lekkage aan het dak, dakpannen die van het dak af zijn gewaaid, of andere klachten omtrent het dak; je wilt deze graag opgelost hebben.

Door hulp van Belsol in te schakelen voor je dakherstelling ben jij gegarandeerd van gerichte hulp en kwaliteit.

Wanneer is dakherstelling nodig?

Heb je last van lekkende dakgoten, losse dakpannen, beschadiging aan de dakbedekking of bijvoorbeeld een overtollige hoeveelheid water op je platte dak? Dan is het verstandig om de hulptroepen in te schakelen voor een dakherstelling.

De dakwerkers van Belsol inspecteren het desbetreffende dak en maken daar een passend plan voor. Is jouw huis gebouwd vóór 1994 en ben je onzeker of er asbest in je dak zit? Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

Lekkende dakgoten

Door veel regenval en wind kan er beschadiging aan de dakgoot ontstaan. Hierdoor kan de dakgoot lekkage oplopen of verstopt raken en kun je ons inschakelen voor dakherstelling.

Belsol kan je helpen door:

de dakgoot te repareren
de dakgoot te vervangen
een drain aanleggen in de dakgoot
Losliggende dakpannen

Niet alleen een risico op het eerste opzicht. Door o.a. stormachtig weer kunnen dakpannen los gaan liggen of scheef liggen, of zelfs volledig ontbreken. Maar ook kan er beschadiging aanwezig zijn onder de dakpannen. De losliggende dakpannen vervangen kan vaak al genoeg zijn. Mocht er onderliggende schade aangetroffen worden, bespreken we dit samen en kijken we naar mogelijke oplossingen.

Beschadiging aan de dakbedekking en dakherstelling plat dak

De meeste platte daken zijn belegd met mastiek, bitumen of EPDM, waarvan bitumen de meest voorkomende is. Dit wordt ook wel dakleer genoemd. Mastiek wordt niet meer gelegd, maar ligt nog op vele daken.

Bij kleine problemen kunnen we snel een passende oplossing toepassen, zoals het opvullen van kleine gaatjes. Mochten er grotere problemen in het spel zijn, is het een optie om (een deel van) de dakbedekking te laten vervangen met een nieuwe dakbedekking. Zo zorgt Belsol voor de best passende optie voor jouw dakherstelling.

GERICHTE DAKHERSTELLING
Last van dakbeschadiging?

Wacht nooit te lang met het starten van dakherstellingen, zo kun je ergere schade te voorkomen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor gericht advies.

Offerte aanvragen