Voordelen bij het gebruik van een Smappee laadpaal

In deze constant groeiende en bewegende markt is het belangrijk om slimme en toekomstbestendige partners te hebben. Smappee is een award-winnend bedrijf dat er naar streeft haar klanten geld te besparen door het energieverbruik te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Door gebruik te maken van het platform van Smappee (Smappee Infinity) controleer je niet alleen het energieverbruik, maar levert het platform ook informatie over de energieproductie en voorspelt gegevens tot op apparaat niveau.

De Smappee laadpaal is een innovatieve oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen. In tegenstelling tot traditionele laadpalen, biedt de Smappee laadpaal niet alleen de mogelijkheid om je auto op te laden, maar ook om je energieverbruik te monitoren en te beheren.

Smappee App

Een van de grootste voordelen van de Smappee laadpaal is de integratie met de Smappee app. De Smappee laadpaal is zo ontworpen om te integreren met je huidige energiemanagementsysteem. Dit betekent dat je kunt zien hoeveel energie je verbruikt in je gehele huishouden en hoeveel daarvan wordt gebruikt voor het opladen van je auto. Met de app kun je in real-time zien hoeveel energie je verbruikt tijdens het laden van je auto en hoeveel het je kost. Je kunt zelfs instellen wanneer je wilt laden, zodat je de laadkosten zo laag mogelijk houdt door te profiteren van lagere tarieven of groene energie.  Hierdoor kun je beslissen of het beter is om de auto ‘s nachts te laden als de energiekosten lager zijn of bijvoorbeeld tijdens de dag als je zonnepanelen meer stroom produceren dan je verbruikt.

Thuis laden met zonne-energie

Ben je van plan om zonne-energie te benutten voor het opladen van je elektrische auto? Via de unieke Artificial Intelligence optimaliseer je jouw zelfvoorziening en laad je jouw auto gedurende de dag op met zonne-energie.

Veilig laden voor iedereen

Een ander voordeel van de Smappee laadpaal is veiligheid. De laadpaal is voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties zoals overstroombeveiliging en een veilige sluiting voor kind veiligheid. Dit geeft je de geruststelling dat je auto veilig wordt opgeladen en er niets kan gebeuren. Een van de apparaten van Smappee is hun EV Wall. Deze EV Wall is een compacte en gebruiksvriendelijke oplossing voor het laden van je elektrische auto. De EV Wall is standaard voorzien tegen overbelasting en dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Dus geen zorgen meer over mogelijk gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie!

Laden voor iedere elektrische situatie

De EV Wall van Smappee is gemakkelijk en binnen een uur te installeren. Ook is de EV Wall compatibel met elke elektrische aansluiting en elektrisch voertuig. Ook laad een residentieel laadstation van Smappee tot wel zeven keer sneller dan een gewone aansluiting. Wil jij jouw EV Wall door Belsol laten installeren? Dat doen we graag voor jou!

Lees meer over een laadpaal laten installeren door onze laadpaalinstallateurs!

Voordelen bij het gebruikt van Smappee

Naast de besproken voordelen zijn er nog een tal andere voordelen waar je van geniet wanneer je werkt met Smappee. We hebben er een aantal voor je opgesomd:

  • Gemakkelijke en snel te installeren
  • Geoptimaliseerde zelfvoorziening
  • Meerdere tarieven mogelijk
  • Maak gebruik van het dashboard en de app voor eenvoudig beheer
  • Elegant en aan te passen design
  • Autonome overbelasting beveiliging
  • Real-time en historisch inzicht in laadkosten

Al met al, de Smappee laadpaal is een uitstekende keuze voor iedereen die zich zorgen maakt over de kosten van het laden van een elektrische auto. Het biedt niet alleen een gemakkelijke manier om de auto op te laden, maar geeft je ook controle over je energieverbruik- en kosten. En door de integratie met het huishoudelijke energiemanagementsysteem, kun je zelf beslissen wanneer je wilt laden voor de laagste kosten en het groenst mogelijke verbruik.

Heb je interesse gekregen de producten en diensten van Smappee? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.