Nieuwe website van Belsol Group

Onze nieuwe website staat online

Met trots willen wij delen dat onze vernieuwde website live staat. Naast de nieuwe manier van navigeren, hebben we ook heel erg gelet op onze nieuwe presentatie laag naar buiten toe. We vonden het erg belangrijk om onze service, diensten en berichten op een strakke, nette manier naar buiten te laten treden. 

Vernieuwing in uiterlijk en functionaliteit

De website van Belsol is helemaal vernieuwd, en in een nieuw jasje gestoken. Onze hele website heeft een nieuwe huisstijl die op uniforme wijze wordt gehanteerd door alle pagina’s heen. Maar ook onze diensten, ons blog, en de contactpagina zijn opnieuw in de verf gezet. Zo gaat het navigeren door de website op een meer gebruikersvriendelijke wijze. Modern, vernieuwend en toekomstbestendig. Dat is de groene energie die wij leveren, maar nu ook onze website.

Waardering ván en vóór de klant

Ook hebben wij op onze nieuwe website een blokje voor recensies toegevoegd. Wij zijn ervan overtuigd dat transparantie naar jou toe ervoor kan zorgen dat jij een fijne ervaring hebt met Belsol Group. En dat zien we graag terug in onze recensies, zodat we dit kunnen delen met de rest van de wereld. Feedback is belangrijk om te krijgen; zo groeien wij door.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij een FAQ opgesteld. Hier kan je de vaakst gestelde vragen lezen, met daarop een passend antwoord. Wij hebben deze pagina even goed bekeken en wat geüpdatet. Steeds meer mensen willen overstappen naar een vorm van groenere energie, en wij willen ze –maar ook jou– goed van dienst blijven zijn.

Mocht je met een vraag zitten die niet in onze FAQ behandeld wordt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je maar al te graag om duidelijkheid te krijgen over groene energie, zonne-energie, of andere vragen waar je mee zit.

Naast een nieuwe website, ook nog…

Wist je dat we –naast onze nieuwe website– ook onze nieuwe sociale media pagina’s op hebben gezet? Bekijk gauw onze Facebook of LinkedIn pagina’s!

Op deze pagina’s gaan we regulier updates plaatsen omtrent alle vernieuwingen binnen groene energie, energiebesparingen, en natuurlijk hoe jij kunt besparen op je energierekening door te kijken naar de toekomst.

Op onze sociale media pagina’s plaatsen we, dan wel niet, beknopte updates die jou op de hoogte stellen van voortgangen bij Belsol Group. Deze beknopte updates lichten wij verder toe op onze website, waar wij dieper ingaan op alle materie!