Laadpaal installateur inschakelen

Een laadpaal installateur inschakelen voor een optimaal rendement

De vraag naar elektrische auto’s groeit! We zien in België en Nederland steeds meer elektrische auto’s rijden. Als je in het bezit bent van een elektrische auto is het prettig als je een persoonlijk oplaadpunt hebt. Op deze manier kun je thuis gemakkelijk en snel jouw auto opladen. Enkele andere voordelen zijn dat een eigen laadpaal aan huis goedkoper is en de laadpaal aan huis vaak stukken sneller oplaadt.

Welke laadpaal is het beste voor jou?

Wanneer je een laadpaal uitkiest zijn er verschillende dingen waar je rekening mee kunt houden:

  • De laadsnelheid van je elektrische auto
  • Het vermogen van de laadpaal
  • De elektriciteitsaansluiting in je meterkast
  • Het type stekker van je elektrische auto

Hulp bij jouw keuze

Er zijn natuurlijk een boel zaken waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een laadpaal. Neem je een laadpaal of wandlader? Over welke capaciteit moet de elektrische installatie beschikken? Vind je het lastig en heb je hulp nodig bij het uitkiezen van jouw laadpaal? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van een laadpaal bij jou thuis of op het werk. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan en wie weet staat onze laadpaal installateur binnenkort bij jou op de stoep.

Installatie van laadpaal

Naast het uitkiezen van de laadpaal moet deze ook geïnstalleerd worden. Daar komen onze laadpaal installateurs je bij helpen. Met hun expertise binnen het vakgebied ben jij gegarandeerd van een snel geïnstalleerde laadpaal bij jou thuis, of op het werk. We gaan graag met je in overleg over hoe en waar jij jouw toekomstige laadpaal wilt laten installeren.

Werkwijze installateur laadpaal

De laadpaal, of wandlader, wordt direct aangesloten op jouw meterkast. Onze laadpaal installateur legt een aardlekautomaat aan in de meterkast bij jou thuis of op je werk en legt een nieuwe groep aan. Dit doet onze installateur om overbelasting te voorkomen. Zo kun jij met een gerust hart je elektrische auto opladen zonder enig risico.

Contact

In contact komen met ons en onze gecertificeerde installateurs van laadpalen?
Dat kun je gemakkelijk doen via onze contact pagina, door ons te bellen via 02 895 01 09, of door ons te mailen op hallo@belsol.eu