Easee
easee-belsol
Slim je auto elektrisch laden
Een groenere toekomst
TROTSE PARTNER EASEE

Wij zijn trots te vermelden dat Belsol partner is van Easee. Het bedrijf Easee is gespecialiseerd in de ontwikkeling van 's werelds slimste oplaadrobots voor elektrische wagens.

Dylan Samson
Zaakvoerder Belsol Group
WAAROM EASEE

Een Easee laadpaal is een slimme ev-lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s en aan elk elektriciteitsnet. De ev-lader zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is zeer eenvoudig in gebruik.

Met de Easee laadpaal thuis laad je tot wel 10x sneller dan met een gewoon stopcontact. De ev-lader benut de beschikbare capaciteit optimaal en geeft gegarandeerd het maximale laadvermogen.

easee-belsol2
Easee laadrobots
Betrouwbare installaties, uitstekende support en 3 jaar garantie.
OP WEG NAAR DUURZAAMHEID
Gemak en duurzaamheid verenigd met Easee

Easee staat synoniem voor innovatie op weg naar een groenere wereld. Easee is vastbesloten om het gebruik van natuurlijke bronnen te minimaliseren en onze ecologische impact te verminderen.

De producten van Easee worden zorgvuldig ontworpen en geassembleerd in Noorwegen en Zweden. Ze spelen een cruciale rol in de toekomstige ontwikkeling van elektriciteitsnetwerken, die streven naar een efficiënte distributie van elektriciteit en optimale benutting van laadcapaciteit.

De ev-charger van Easee is veiliger en sneller dan elektrisch laden via een stopcontact. Je kan bovendien ook slim laden. Dit betekent laden op het moment wanneer de stroom het goedkoopst is.

Met Easee laad je tot tien keer sneller dan met een standaard stopcontact. De lader benut het maximaal beschikbare vermogen en garandeert een optimale laadervaring

Ja! De laders van Easees passen op alle auto’s en in elk elektriciteitsnet. De lader past zich automatisch aan, zodat je veilig achterover kan leunen en geen omkijken meer hebt naar de auto.

SLIM ELEKTRISCH LADEN
Interesse in een product van Easee?

Neem dan contact met ons op. Wij ontzorgen je van de installatie en montage van de laadstations, bekijken de mogelijkheid voor de plaatsing van de Easee laadrobot en houden jou op de hoogte met alle benodigde informatie.

Offerte aanvragen